Czy zwolnienie magazynka w 1911 jest odwracalne? Pytanie dla leworęcznego… (konkretnie, Colt Gov 5”).
C&S? Nie. Ktoś kupił firmę. Bill Laughridge zostaje jako konsultant na kilka lat.They are out of business now...
Problem nie polega na zwolnieniu magazynka podczas aktywnego strzelania z pistoletu, problem polega na przypadkowym uderzeniu w zatrzask magazynka podczas noszenia go w kaburze i upuszczeniu magazynka. Zasadniczo sprawia, że twój pistolet jest bezużytecznyJak powiedzieli i opisali inni, używaj lewego palca wskazującego. Jestem leworęczny i nie mam problemów z używaniem opisanej metody. Jak wspomnieli inni, mam również przyjaciela, który jest praworęczny i mogę upuścić magazynek tak samo szybko jak on, jeśli nie szybciej.
Ta część oczywiście nie jest przeznaczona do 1911.Palec spustowy jest kluczem do tego BEZ modyfikowania broni.
Zdejmij lewy palec wskazujący (palec spustowy) ze spustu, sięgnij w dół i naciśnij zwalniacz magazynka. Włóż nowy magazynek, sięgnij palcem spustowym w górę i naciśnij zatrzask zamka, a następnie połóż palec z powrotem na spuście. Widziałem, jak "lewoskrętni" robią to szybciej niż niektórzy praworęczni strzelcy. Nie wiem nic o dostępności tych… Nigdy z takiego nie korzystałem:
![]()
STRIKE INDUSTRIES AMBIDEXTROUS MAGAZINE RELEASE
Check out STRIKE INDUSTRIES AMBIDEXTROUS MAGAZINE RELEASE available Online at Brownells Today and many more Rifle Magazine Parts products are available in our Gun Parts Department.www.brownells.com
Ta firma oferuje zwalniacz magazynka ambi, który pasuje do 1911.1911 Convertible (Ambidextrous) Mag Release | BHSpringSolutions LLC
1911 Ambidextrous Mag Releasebhspringsolutions.com
Zdjęcie było dla odniesienia - nie sprawdzałem, czy jest specyficzne dla 1911, ale dzięki za informację.Ta część oczywiście nie jest przeznaczona do 1911.
Ta firma oferuje ambi mag release, który pasuje do 1911.
Joe