Nabyłem ten klasyczny pistolet Smith kilka miesięcy temu. Nic specjalnego w podwójnym działaniu, a ogólna szerokość chwytu jest nieco większa niż lubię. To wciąż kultowy pistolet swoich czasów. Po prostu coś fajnego, co nie jest Polymer 9 ani 1911.
Nabyłem ten klasyczny pistolet Smith kilka miesięcy temu. Nic specjalnego w podwójnym działaniu, a ogólna szerokość chwytu jest nieco większa niż lubię. To wciąż kultowy pistolet swoich czasów. Po prostu coś fajnego, co nie jest Polymer 9 ani 1911.
Cześć, nowy tutaj. Właśnie odziedziczyłem kolekcję. W niej były te dwa 1911. Pierwszy to S&W 39-2, numer seryjny A239508. Drugi to rama Essex z suwakiem Colt, numer seryjny 18265. Niewiele wiem o żadnym z nich, poza tym, że są w prawie idealnym stanie. Wszelka pomoc jest bardzo mile widziana!
Och, jak tęsknię za moim modelem 39. Podarowałem go dobremu przyjacielowi w latach 80., który przerobił go na konwersję DEVEL. On wciąż ma ten pistolet. Och, jak mi go brakuje…
A forum community dedicated to all 1911 firearm owners and enthusiasts. Come join the discussion about optics, gunsmithing, styles, reviews, accessories, classifieds, and more!