Właśnie dostałem nową Garrison 1911 z 5-calową lufą .45 ACP w SS. Właśnie zwróciłem moją drugą nowo zakupioną online kaburę OWB. Zatrzaski na kciuk nie pasowały, ponieważ pasek był za krótki. Co gorsza, podczas wyciągania pistoletu z kabury w pozycji napiętej i zablokowanej, bezpiecznik ocierał się / zaczepiał o kaburę, przesuwając bezpiecznik do pozycji strzału. Źle. Wielu producentów twierdzi, że ich kabury pasują do mojej marki i modelu. Nie pasują.
Jeśli masz ten sam pistolet, który właśnie kupiłem i kupiłeś również skórzaną kaburę OWB, która działa jak należy, czy możesz mi podać markę i numer modelu?
Jestem praworęczny. Wolę skórzaną kaburę OWB z pętlą na pasek o pełnej głębokości, ale taka, która pozostawia cal lufy wystającej na dole, jest OK. Może być z zatrzaskiem na kciuk lub bez. Nie interesują mnie polietylenowe lub blokowane kabury typu LEO. Twoja rada jest bardzo cenna.
Jeśli masz ten sam pistolet, który właśnie kupiłem i kupiłeś również skórzaną kaburę OWB, która działa jak należy, czy możesz mi podać markę i numer modelu?
Jestem praworęczny. Wolę skórzaną kaburę OWB z pętlą na pasek o pełnej głębokości, ale taka, która pozostawia cal lufy wystającej na dole, jest OK. Może być z zatrzaskiem na kciuk lub bez. Nie interesują mnie polietylenowe lub blokowane kabury typu LEO. Twoja rada jest bardzo cenna.